Kako jamčimo za kvaliteto?

Očala, ki jih boste kupili pri nas so izdelana kvalitetnih materialov, ki so se skozi čas dokazali s svojimi lastnostmi. Tudi pri izbiri modelov in znamk okvirjev izbiramo očala le tistih proizvajalcev, ki jim ni vseeno kakšne materiale uporabljajo. Zavedamo se, da s takim pristopom težko konkuriramo vedno bolj glasni konkurenci, katere edino merilo je nizka oglaševana cena očal. Vsi vemo, da cenene stvari ne trajajo dolgo, zato jih je potrebno kupiti večkrat. Tako največkrat samo kopičimo poceni očala, ki se hitro polomijo ali obrabijo. Imate dovolj denarja, da lahko kupujete poceni?

Look Occhialli je italijanska znamka. Očala so v celoti izdelana v Dolomitih. Proizvajalec je sam razvil posebno kovinsko zlitino in plastično zmes za izdelavo delov očal, ki združujeta vse pomembne lastnosti za uporabnost izdelka.

Poleg svoje najpomembnejše funkcije korekcije ostrine vida imajo očala zelo pomembno nalogo gradnje naše samopodobe. Nekateri očala uvrščajo med modne dodatke. Mi pravimo, da so očala, tako sončna kot korekcijska z dioptrijo, veliko bolj pomembna. Očala pomagajo ustvariti prvi vtis, ki ga naredimo na sogovornika.

Prepričani smo, da se zaradi naše obsedenosti s kvalitetnimi materiali velika večina uporabnikov rada vrača v našo optiko in z veseljem preskuša najnovejše trende pri očalih.

Ta pozitivna povratna zanka ustvarja med nami in uporabniki vez, zaradi katere nikoli ne pogledamo v stran, ko se z našimi uporabniki naključno srečamo v mestu, na avtobusu, v hribih ali na morju. Nasprotno z veseljem jih pogledamo, da se prepričamo, da jim očala ki so jih kupili pri nas še vedno odlično stojijo na nosu.

Spremljajte nas na naših straneh na Facebooku in Instagramu, kjer objavljamo novice in nove trende iz sveta očal ter seveda prodajne akcije, ko lahko za še posebej ugodno nizko ceno kupite kvalitetna očala.

Optika Vsevid – Kakovost ni naključje